Πολιτική Απορρήτου PIPEDA

Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου μας ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 11 Δεκεμβρίου 2023.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δημιουργήθηκε από το Πρότυπο Πολιτικής Απορρήτου του TermsFeed PIPEDA .

Ερμηνεία και Ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν έννοιες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

  • "Λογαριασμός" σημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει για να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή σε μέρη της Υπηρεσίας μας.

  • Η "Εταιρεία" (αναφέρεται είτε ως "η Εταιρεία", "Εμείς", "Εμείς" ή "Δικοί μας" σε αυτό το Συμφωνητικό) αναφέρεται στα Hedonist Labs

  • Η "Χώρα" αναφέρεται στη Γαλλία.

  • Τα "Cookies" είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο και περιέχουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταξύ των πολλών χρήσεών του.

  • "Συσκευή" σημαίνει κάθε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.

  • "Προσωπικά δεδομένα" είναι κάθε πληροφορία που σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

  • Η "Υπηρεσία" αναφέρεται στον ιστότοπο.

  • Τα "Δεδομένα χρήσης" αναφέρονται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

  • Ο "Ιστότοπος" αναφέρεται στα Hedonist Labs, προσβάσιμα από τη https://hedonistlabs.com

  • "Εσείς" σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας. Οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  • Ονομα και επίθετο

  • Τηλεφωνικό νούμερο

  • Διεύθυνση, Πολιτεία, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη

  • Δεδομένα Χρήσης

Δεδομένα Χρήσης

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τα Δεδομένα Χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες, τη μοναδική συσκευή αναγνωριστικά και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω μιας κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του μοναδικού αναγνωριστικού της κινητής συσκευής σας, της διεύθυνσης IP της κινητής συσκευής σας, του κινητού σας τηλεφώνου λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω ή μέσω μιας κινητής συσκευής.

Τεχνολογίες παρακολούθησης και cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην Υπηρεσία μας και να αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι beacons, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Cookies ή Cookies προγράμματος περιήγησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που τοποθετείται στη Συσκευή σας. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα Cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα Cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας. Εάν δεν έχετε προσαρμόσει τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να απορρίπτει τα Cookies, η Υπηρεσία μας μπορεί να χρησιμοποιεί Cookies.
  • Web Beacons. Ορισμένες ενότητες της Υπηρεσίας μας και τα email μας ενδέχεται να περιέχουν μικρά ηλεκτρονικά αρχεία γνωστά ως web beacons (ονομάζονται επίσης καθαρά gif, ετικέτες pixel και gif ενός εικονοστοιχείου) που επιτρέπουν στην Εταιρεία, για παράδειγμα, για την καταμέτρηση των χρηστών που έχουν επισκεφθεί αυτές τις σελίδες ή άνοιξαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για άλλα σχετικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου (για παράδειγμα, καταγραφή της δημοτικότητας μιας συγκεκριμένης ενότητας και επαλήθευση της ακεραιότητας του συστήματος και του διακομιστή).

Τα cookies μπορεί να είναι "Μόνιμα" ή "Περίοδος" Cookies. Τα μόνιμα cookies παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας όταν είστε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται αμέσως μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Χρησιμοποιούμε τόσο Session όσο και Persistent Cookies για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

  • Απαραίτητα / Απαραίτητα Cookies

    Τύπος: Cookies περιόδου λειτουργίας

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για να σας παρέχουν υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Ιστότοπου και να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε ορισμένες από τις δυνατότητες του. Βοηθούν στον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών και στην πρόληψη της δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, οι υπηρεσίες που ζητήσατε δεν μπορούν να παρασχεθούν και χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies μόνο για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

  • Πολιτική Cookies / Ειδοποίηση Cookies αποδοχής

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα Cookies προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχτεί τη χρήση cookies στον Ιστότοπο.

  • Cookies λειτουργικότητας

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Εμάς

    Σκοπός: Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως να θυμόμαστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή τις προτιμήσεις γλώσσας. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχουν μια πιο προσωπική εμπειρία και να αποφύγετε να επαναλαμβάνετε τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

  • Cookies παρακολούθησης και απόδοσης

    Τύπος: Μόνιμα cookies

    Διαχειρίζεται: Τρίτοι

    Σκοπός: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies ενδέχεται να σας προσδιορίσουν άμεσα ή έμμεσα ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως συνδέονται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, δυνατότητες ή νέες λειτουργίες του ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής Απορρήτου μας.

Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την παροχή και τη συντήρηση της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας: για να διαχειριστείτε την εγγραφή σας ως χρήστη της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμες σε εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.

  • Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και η ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης μαζί μας μέσω της Υπηρεσίας.

  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητά σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις συμβάσεις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή εύλογο για την εφαρμογή τους.

  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε, παρόμοια με εκείνα που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει από εσάς, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες .

  • Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας προς εμάς.

  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να αξιολογήσουμε ή να πραγματοποιήσουμε συγχώνευση, εκποίηση, αναδιάρθρωση, αναδιοργάνωση, διάλυση ή άλλη πώληση ή μεταβίβαση ορισμένων ή όλων των περιουσιακών στοιχείων μας, είτε ως συνεχιζόμενη επιχείρηση είτε ως μέρος πτώχευσης, εκκαθάρισης ή παρόμοιας διαδικασίας, κατά την οποία τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για τους χρήστες της Υπηρεσίας μας συγκαταλέγονται στα περιουσιακά στοιχεία που μεταβιβάζονται.

  • Για άλλους σκοπούς: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμό τάσεων χρήσης, προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας εκστρατειών και για αξιολόγηση και βελτίωση της Υπηρεσίας, των προϊόντων, των υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και την εμπειρία σας.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με τους παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας, για την επεξεργασία πληρωμών, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλο Εταιρία.
  • Με Συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις συνδεδεμένες εταιρείες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτές τις συνδεδεμένες εταιρείες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Οι συνδεδεμένες εταιρείες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με εμάς.
  • Με επιχειρηματικούς συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες.
  • Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλον τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και να διανεμηθούν δημόσια εκτός.
  • Με τη συγκατάθεσή σας: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.

Διατήρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας στον βαθμό που είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλλουμε τις νομικές συμφωνίες και τις πολιτικές μας.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν - και να διατηρηθούν σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κρατικής δικαιοδοσίας σας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για αυτήν τη μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και ότι καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας δεν θα πραγματοποιηθεί σε οργανισμό ή χώρα εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των Τα δεδομένα σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας

Εμπορικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να ζητηθεί από την Εταιρεία να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας, εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Εταιρείας
  • Αποτρέψτε ή διερευνήστε πιθανές παρανομίες σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των Χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία έναντι νομικής ευθύνης

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Παιδικό απόρρητο

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από κανέναν κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συγκατάθεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των στοιχείων σας και η χώρα σας απαιτεί τη συγκατάθεση ενός γονέα, ενδέχεται να απαιτήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Τα δικαιώματα απορρήτου σας στην Καλιφόρνια (νόμος της Καλιφόρνιας για το Shine the Light)

Σύμφωνα με την Ενότητα 1798 του Αστικού Κώδικα Καλιφόρνιας (νόμος της Καλιφόρνιας για το Shine the Light), οι κάτοικοι της Καλιφόρνια με εδραιωμένη επιχειρηματική σχέση μαζί μας μπορούν να ζητούν πληροφορίες μία φορά το χρόνο σχετικά με την κοινή χρήση των Προσωπικών Δεδομένων τους σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ τρίτων.

Εάν θέλετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες βάσει του νόμου California Shine the Light και εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

Δικαιώματα απορρήτου της Καλιφόρνια για ανήλικους χρήστες (Κωδικός Επιχειρήσεων και Επαγγελμάτων Καλιφόρνια, Ενότητα 22581)

Η ενότητα 22581 του Κώδικα Επιχειρήσεων και Επαγγελμάτων της Καλιφόρνια επιτρέπει στους κατοίκους της Καλιφόρνια κάτω των 18 ετών που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες διαδικτυακών τοποθεσιών, υπηρεσιών ή εφαρμογών να ζητούν και να λαμβάνουν την αφαίρεση περιεχομένου ή πληροφοριών που έχουν δημοσιεύσει δημόσια.

Για να ζητήσετε την αφαίρεση τέτοιων δεδομένων και εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας.

Λάβετε υπόψη ότι το αίτημά σας δεν εγγυάται την πλήρη ή ολοκληρωμένη κατάργηση περιεχομένου ή πληροφοριών που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και ότι ο νόμος ενδέχεται να μην επιτρέπει ή να απαιτεί την αφαίρεση σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από Εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή/και μιας εμφανούς ειδοποίησης για την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγής και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Επισκεπτόμενοι αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό μας: https://hedonistlabs.com
  • Στέλνοντας μας ένα email: anthony@hedonistlabs.com